Ons Bedrijf

Gespecialiseerd in het verwijderen van alle soorten vloeren

MR-Vloerverwijdering is een vertrouwd adres voor al uw verwijderingen van alle soorten vloerbedekking zoals: tapijt,tapijttegels, marmoleum, vinyl, PVC, rubber, laminaat & hout. etc.

Ons bedrijf bestaat sinds 2013 en is inmiddels uitgegroeid tot een succesvolle onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van het verwijderen en afvoeren van alle soorten vloeren. Wij houden ons ook bezig met het aanbrengen van allerlei soorten vloerbedekkingen.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 06-54678927