Diensten

Gespecialiseerd in het verwijderen van alle soorten vloeren

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt?

Wij staan voor u klaar in Nederland & België.

Onze diensten bestaan uit verwijderen van alle soorten vloerbedekking zoals: tapijttegels, marmoleum, vinyl, PVC, rubber, laminaat & hout in de ruimste zin van het woord. Wij egaliseren ook uw ondervloer als dat nodig is. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in het verwijderen en afvoeren van alle soorten vloeren. Uk kunt nu ook bij ons terecht voor het aanbrengen van allerlei soorten vloerbedekkingen.

Traptreden
Wij verwijderen ook tapijt/marmoleum van traptreden.
Schuren –en stofvrij maken
Wanneer een vloer leg klaar moet worden opgeleverd, of als er geëgaliseerd dient te worden raden we aan de vloer te laten schuren en stofvrij te maken. Voor de stoffeerders is het dan een stuk makkelijker een eventuele nieuwe vloer te leggen. Ook scheelt dit erg veel tijd. En tijd is immers geld. U kunt er ook voor kiezen de vloer alleen te laten schuren. We kunnen de vloer ook enkel stofvrij voor u opleveren. De ruimtes worden dan door ons gestofzuigd. Restafval vindt u dus niet meer terug. MR-Vloerverwijdering hanteert vaste tarieven tot 100 vierkante meter.
Wanden- en plafonds verwijderen
MR-Vloerverwijdering is ook gespecialiseerd in het verwijderen van wanden en het verwijderen van plafonds. Wij demonteren de wanden en plafonds met beleid en voeren deze indien nodig voor u af. De projecten worden netjes en op tijd opgeleverd, dit doen wij tegen zeer concurrerende tarieven. Natuurlijk is in overleg zeer veel mogelijk.
Afvoeren
 Wij werken met een vast afvalverwerkingsbedrijf waar wij voor onze opdrachtgevers containers bestellen. Door deze samenwerking betaald u bij ons een vast en voordelig tarief, u wordt achteraf niet met een hoge rekening geconfronteerd. Dit kan u veel tijd en geld besparen. De maten van de containers zijn vanaf 3 kub tot en met 40 kub . Zodoende is er altijd de juiste maar voor u voorhanden en betaald nu niet te veel.

Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

  1. Renovatie sloop

    Dit is de beschrijving van de demo Dienst 3 om invulling te geven aan de lay-out van deze prachtige website.

    Bekijk dienst